QQQQQ
pic pic pic
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ

Hagyományaink

Az iskola egyéni arculatát meghatározza az a sok program, mely hagyományosan megrendezésre kerül, ezzel erősítve az odajáró tanulókban az összetartozás érzését.

Az erdei iskola programja olyan élményeken, személyes tapasztalatokon keresztül juttatja új ismeretekhez a gyerekeket, melyek a városi környezetben, az iskola falai között elképzelhetetlenek.

A különböző tanulmányi és sportversenyek nemcsak az elért eredményekről szólnak, hanem a kitartó és fegyelmet igénylő felkészülésről, valamint arról a felelősségről, hogy a gyerekek a legjobb tudásuk szerint képviseljék iskolájukat.

Az iskolán kívüli kulturális programok, színház – és múzeumlátogatások, városnéző séták alkalmat teremtenek új élmények megélésére, az iskolán kívüli környezetben való tájékozódásra, közlekedési szabályok megismerésére, kulturált viselkedés szabályinak betartására.

A karácsonyi kézműves vásár, a karácsonyi ünnepély szeretetteljes hangulatot teremt. A várakozás örömteli pillanatainak óriási közösségépítő szerepe van.

A farsangi bál vidám, felszabadult hangulata, a vicces jelmezek, tréfás vetélkedők, a tombolahúzás izgalma szintén fontos esemény egy közösség életében.

Hagyományosan kerül megrendezésre a Benedek-nap, melyre mind a gyerekek, mind a tanárok készülnek valamilyen produkcióval.

A társadalmi integrációt segítő rendezvényeink most már több éve a Vodafone támogatásával valósulnak meg. Ilyen a kerületi SNI szavalóverseny és népdalverseny, de a Gyermeknapunk megvalósításához is komoly támogatást kapunk.

A soltvadkerti táborozást intézményünk lelkes és kreatív pedagógusai teszik élményszerűvé a gyerekek számára.

A weboldalt üzemelteti: www.coldlight.hu; weblapkészítés, rendszergazda és egyéb informatikai szolgáltatás
Az oldal tartalmát szerzői jog védi, annak másolása és felhasználása csak a Cold Light Technologies, és a Zuglói Benedek Elek EGYMI hozzájárulásával lehetséges. Copyright 2014-. Cold Light Technologies. Minden jog fenntartva!