QQQQQ
pic pic pic
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ

Hírek, aktualitások

Az intézmény fenntartója és üzemeltetője:

QQQQQ
1149 Budapest, Mogyoródi út 21.
Tankerületi Igazgató: dr. Házlinger György
dr. Újhelyi Jánosné 2018-ban Zuglóban megkapta az Év Pedagógusa Díjat kimagasló gyógypedagógiai munkájának elismeréséért. . Szívből gratulálunk!
Év pedagógusa Év pedagógusa Év pedagógusa
Gratulálunk Dr. Ujhelyi Jánosné utazó gyógypedagógus kolléganőnknek, aki a Digitális Témahét 2018. Díjátadó ünnepségén vett részt. Az erről szóló blogbejegyzés az alábbi linken érhető el: http://bit.ly/2spiVbD

Szeretettel gratulálunk kollégáinknak a következő elismerések átvételéhez: Díjazottak

Tanári Kitüntetések Tanári Kitüntetések Tanári Kitüntetések Tanári Kitüntetések

Teljes szívvel készültünk az Autizmus Világnapjára.

Autizmus Világnapja
QQQQQ

Tisztelt Szülők!

Az egyházak képviselői tájékoztatást tartanak a 2018-2019-es tanévre vonatkozó hittan oktatással kapcsolatban. Az érdeklődő szülőket a következő időpontokban várják:

 • Református egyház képviselője: 2018. március 5. 15.00 óra
 • Katolikus egyház képviselője: 2018. március 8. 15.15 óra
 • Aktuális hírek az online gyermekvédelemmel kapcsolatban

  A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében.

  >>Tájékoztató letöltése PDF formátumban<<

  A 2017-18-as tanév munkarendje

  >>Tájékoztató<<

  A Zuglói Benedek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény szavalóversenyt hirdet a kerület általános iskoláiba járó sajátos nevelési igényű tanulói számára.

  >>Tájékoztató letöltése PDF formátumban<<

  A Zuglói Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény rajzpályázatot hirdet.

  >>Tájékoztató letöltése PDF formátumban<<

  Tisztelt Szülők/Gondviselők!

  FONTOS VÁLTOZÁSOK az étkezés megrendelésében 2017.09.01-től.

  Web-MultiSchool3 honlapon keresztül (bankkártyás befizetés)

  A weben keresztül minden hónap 5-15-ig lehetséges megrendelni a gyermek következő havi étkezését bankkártyás fizetési móddal. A felületen kiválaszthatja, mely napokra kíván étkezést rendelni gyermekének. A megrendelésről szóló számlát közvetlenül kinyomtathatják, vagy elmenthetik a honlapról.

  A webes felület hónap 15-én éjfélkor lezáródik, ezután étkezés megrendelést már kizárólag az óvodai/iskolai ügyintézőnél lehet kezdeményezni csekkes befizetési móddal, amit postai úton, vagy átutalással tudnak teljesíteni az 5 napos határidő figyelembevételével.

  Fontos: Ebben az esetben a befizetett csekkszelvény másolatát, szkennelt, fényképezett verzióját, vagy az utalási értesítőt a szülőnek kötelessége bemutatni, akár személyesen, akár e-mail formájában az intézményi gazdasági ügyintézőnek.

  Fontos: A webes felület csak bankkártyával történő fizetésre alkalmas. A számla végösszegének átutalása bankkártyás fizetés helyett, megrendelés nélkül nem jelenti automatikusan azt, hogy a gyermek étkezése biztosított.

  Átutalást csak csekkes befizetési mód esetében szabad indítani, amennyiben a megrendelés a programban megtörtént az ügyintéző által.

  Készpénz átutalási megbízás (csekkes befizetés)

  Az intézményben a gazdasági ügyintéző a tárgyhónapot megelőző hónap 5-ig kiállítja a számlát – figyelembe véve a megelőző hónap lemondásait -, és az adatokkal kitöltött csekkel együtt kiosztja a szülőknek. A szülő a számlán feltűntetett fizetési határidőt betartva – 5 naptári nap – az óvodától, vagy iskolától kapott csekken, POSTÁN, vagy Bankban az étkezés térítési díját befizeti.

  A csekken feltűntetett bankszámlaszámra való utalással is van lehetőség a díj kiegyenlítésére. Ebben az esetben, a közleményben – a beazonosítás érdekében – kötelezően fel kell tűntetni a gyermek befizetőazonosító kódját.

  Ellenkező esetben a gyermek étkezése nem biztosított, ezért kérjük, csak abban az esetben utaljanak étkezési díjat, ha az arról szóló számla/csekk elkészült.

  A csekkes befizetési módot választók esetében a befizetett csekkszelvény másolatát, szkennelt, fényképezett verzióját, vagy az utalási értesítőt a szülőnek minden esetben kötelessége bemutatni, akár személyesen, akár e-mail formájában az intézményi gazdasági ügyintézőnek legkésőbb tárgyhónap 20-ig.

  Amennyiben elmulasztja ennek bemutatását, a gyermek étkezésének megrendelése törlésre kerül.

  Budapest, 2017.augusztus 25.

  Üdvözlettel: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatal Intézménygazdasági Csoport

  A weboldalt üzemelteti: www.coldlight.hu; weblapkészítés, rendszergazda és egyéb informatikai szolgáltatás
  Az oldal tartalmát szerzői jog védi, annak másolása és felhasználása csak a Cold Light Technologies, és a Zuglói Benedek Elek EGYMI hozzájárulásával lehetséges. Copyright 2014-. Cold Light Technologies. Minden jog fenntartva!