QQQQQ
pic pic pic
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ

Állatkert

Szeptember 17.-én a 6. osztály az Állatkertbe látogatott

Állatkert Állatkert Állatkert Állatkert

Almaszüret Törökbálinton, a DomaFarmon

Almaszedés Almaszedés Almaszedés Almaszedés
Almaszedés Almaszedés

Facebook Képek

2018. február 12. Nemzeti Múzeum

Tanulóink a Nemzeti Múzeum kiállításait tekinthették meg.

2018. február 9. Farsang

Iskolai farsangunkon a gyermekek szebbnél-szebb és kreatívabb jelmezt öltöttek fel. Számos programon részt vehettek farsangi mulatságunk alkalmából, mint a fánk - és csokievő verseny, csillámtetoválás, jelmezes felvonulás, tánc, székfoglaló, és célba dobás. Tombolánkon számos tanulónk nyereményben részesült.

2018. január 20. Minigolf

2017. december 21. Karácsonyi ünnepség

Karácsonyi ünnepségünkön a Palinta társulat interaktív előadását élvezhették a gyerekek,emellett a Reménycsillag Alapítvány által felajánlott adományokból a gyermekeket számos ajándékkal leptük meg.

2017. december 15. Bowling

Idén is ellátogattak hozzánk a Vodafone dolgozói, hogy egy kis örömet hozzanak a szürke hétköznapokba. Sok-sok alapanyaggal felszerelkezve egy szép délelőttöt töltöttünk együtt!

2017. december 14. Karácsonyi vásár

Karácsonyi ünnepségünk előtt megrendeztük a karácsonyi vásárunkat a Vodafone dolgozói, a Reménycsillag alapítvány, és iskolánk tanulóinak kézügyességének jóvoltából, ahol a bevételt a diákönkormányzat a gyermekek további programjainak finanszírozására biztosítja.

2017. december 1. Kézműves foglalkozás

Idén is ellátogattak hozzánk a Vodafone dolgozói, hogy egy kis örömet hozzanak a szürke hétköznapokba. Sok-sok alapanyaggal felszerelkezve egy szép délelőttöt töltöttünk együtt!

2017. november 28. Benedek nap

November 28.-án iskolánk névadójára, Benedek Elekre emlékeztünk.

2017 október 17. Hadtörténeti Múzeum

Tanulóink a történelem jegyében kirándulást tettek a Várban, majd interaktív foglalkozáson vehettek részt, ahol is megismerkedtek Mátyás királlyal, a fekete sereggel, majd az előadás után a gyermekek számos korabeli viseletet felpróbálhattak, megnézhettek.

2017. október 16. Lovas terápia

Tanulóink részt vehetnek lovas terápián, egyéni fejlesztés keretében, mely számukra nem csak élvezetes, de fejlődésüket is elősegíti.

2017. október 12. Erdőismereti foglalkozás gyermekvasúttal

Az erdőismereti foglalkozás a gyermekeket közelebb hozta a természethez, tettünk egy nagy sétát Hűvösvölgyben, a Nagy-Hárs-Hegy erdőjében, itt megismerkedhettünk az erdő élővilágával. A Hárs-hegy állomáson felszálltunk a berendezett laborkocsikba, ahol a gyermekek interaktív módon tevékenykedhettek.

2017. október 4. Fővárosi Állat-és Növénykert

Látogatást tettünk a Fővárosi Állat-és Növénykertben, megismerkedve az ott élő állatvilággal.

A weboldalt üzemelteti: www.coldlight.hu; weblapkészítés, rendszergazda és egyéb informatikai szolgáltatás
Az oldal tartalmát szerzői jog védi, annak másolása és felhasználása csak a Cold Light Technologies, és a Zuglói Benedek Elek EGYMI hozzájárulásával lehetséges. Copyright 2014-. Cold Light Technologies. Minden jog fenntartva!