QQQQQ
pic pic pic
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ
QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ QQQQQ

2017. december 01. Kézműves foglalkozás

Idén is ellátogattak hozzánk a Vodafone dolgozói, hogy egy kis örömet hozzanak a szürke hétköznapokba. Sok-sok alapanyaggal felszerelkezve egy szép délelőttöt töltöttünk együtt!

2017. november 28. Benedek nap

November 28.-án iskolánk névadójára, Benedek Elekre emlékeztünk.

2017 október 17. Hadtörténeti Múzeum

Tanulóink a történelem jegyében kirándulást tettek a Várban, majd interaktív foglalkozáson vehettek részt, ahol is megismerkedtek Mátyás királlyal, a fekete sereggel, majd az előadás után a gyermekek számos korabeli viseletet felpróbálhattak, megnézhettek.

2017. október 16. Lovas terápia

Tanulóink részt vehetnek lovas terápián, egyéni fejlesztés keretében, mely számukra nem csak élvezetes, de fejlődésüket is elősegíti.

2017. október 12. Erdőismereti foglalkozás gyermekvasúttal

Az erdőismereti foglalkozás a gyermekeket közelebb hozta a természethez, tettünk egy nagy sétát Hűvösvölgyben, a Nagy-Hárs-Hegy erdőjében, itt megismerkedhettünk az erdő élővilágával. A Hárs-hegy állomáson felszálltunk a berendezett laborkocsikba, ahol a gyermekek interaktív módon tevékenykedhettek.

2017. október 4. Fővárosi Állat-és Növénykert

Látogatást tettünk a Fővárosi Állat-és Növénykertben, megismerkedve az ott élő állatvilággal.

A weboldalt üzemelteti: www.coldlight.hu; weblapkészítés, rendszergazda és egyéb informatikai szolgáltatás
Az oldal tartalmát szerzői jog védi, annak másolása és felhasználása csak a Cold Light Technologies, és a Zuglói Benedek Elek EGYMI hozzájárulásával lehetséges. Copyright 2014-. Cold Light Technologies. Minden jog fenntartva!